Redington Türkiye, SealPath ürünlerinin Türkiye’deki yetkili dağıtıcısı oldu

Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
 
Türkiye’ye bilişim sektöründeki global deneyimini aktaran kurumsal teknoloji distribütörü ve danışmanı Redington Türkiye, veri odaklı güvenlik teknolojileri sağlayıcısı SealPath ile şirketin IRM (Bilgi Hakları Yönetimi), Güvenli Dosya Paylaşımı, Kriptolama ve Veri Sınıflandırma çözümlerinin tamamının Türkiye’de dağıtımı kapsamında stratejik bir iş birliği yaptı.
Sealpath ile verilerinizin güvenliği de kontrolü de sizde
İspanya merkezli SealPath, hassas dosyalarınızın korunmasına ve onları on-premise, bulut, flash bellek fark etmeksizin istediğiniz yerden kontrol edilebilmenize yardımcı olan güvenlik yazılımları geliştiriyor. SealPath çözümleri ile işletmeler, dosyaları nerede olurlarsa olsun onları koruyabilir ve bunların paylaşımının rahat ve güvenli bir şekilde yapılmasını sağlayabilir. SealPath’in sezgisel kontrol sistemi ile bilgilere kimin eriştiğini kontrol edebileceğiniz gibi, dosyalarınızı istediğiniz kişiyle paylaşabilirsiniz. IRM koruması ve bilgi teknolojisini kullanan SealPath, dosyalarınızı bir yere depolamaz ve kullanıcıları bu depolama alanı içinde kullanmaya zorlamaz.
“Bu iş birliği ile partnerlerimize kurumsal dijital haklar yönetimi projeleri konusunda önemli fırsatlar yaratacağız”
Redington Türkiye Genel Müdürü Cem Borhan, “Günümüzde dijital ortamda sakladığımız hassas verilerin güvenliği giderek daha fazla önem kazanıyor. Hem bireylerin hem kurumların çok kritik olan bu konuya özellikle pandemi sonrası daha fazla yatırım yapmaya başladıklarını söylemek mümkün. Buradaki en önemli konulardan biri veri güvenliği konusunda doğru çözüm ortağını bulabilmek. İşte bu noktada sunduğu çözümlerle fark yaratan SealPath ile hayata geçirdiğimiz iş birliği sayesinde Türkiye’de sunduğumuz ürün ve çözümlerimizin niteliğini güçlendirmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Dünya çapında 25'ten fazla ülkede hizmet veren Avrupa IRM çözümü lider markası SealPath ürünlerinin, Redington’un katma değerli distribütör yaklaşımı ve global tecrübesi ile Türkiye pazarında yer alması finans, sağlık ve kamu yönetimi gibi çeşitli sektörlerdeki kuruluşlara verilerini çok daha iyi korumaları/paylaşmaları için imkân sağlayacak. Partnerlerimize ise kurumsal dijital haklar yönetimi projeleri konusunda önemli fırsatlar yaratacak” dedi.
SealPath Türkiye Operasyonları Müdürü Tarık Küçük, “Türk şirketlerin hassas verilerini korumak için sunduğumuz yenilikçi çözümleri, Redington Türkiye gibi çok tecrübeli bir iş ortağı pazara sunacak olmamızdan dolayı son derece mutluyuz. SealPath olarak verileri önem sırasına göre koruma, dosyaları güvenle paylaşma, veri kaybını önleme, verileri sınıflandırma, firma içinde mevcut DLP, SIEM, Exchange, O365 vb uygulamalar ile entegrasyoları da içeren kriptolama ve e-mail koruma işlemlerini KVKK’ya uygun bir şekilde gerçekleştiren yenilikçi çözümlerimiz var. Ayrıca bunların tümünü yaparken çalışma şeklinizi de değiştirmeniz gerekmiyor. SealPath çözümlerinin tüm bu artılarını bundan sonra Redington Türkiye’nin geniş partner ağı ile daha fazla kuruma ulaştıracağımızı düşünüyoruz” dedi.
 

Redington Türkiye hakkında
1993 yılında kurulan Redington, dünya genelinde 30’dan fazla pazarda hizmet veren, 290’ın üzerinde lider markanın dağıtımını ve tedarik zincirini üstlenmiş global bir bilgi teknolojileri firmasıdır. Yıllık 8 milyar doların üzerinde gelire sahip olan grup, Güvenlik’ten Yapay Zeka’ya Büyük Veri’den Nesnelerin İnterneti’ne, Analitik’ten 5G’ye kadar birçok ürün ve çözüm sunmaktadır.
1995 yılında kurulan, bilgi teknolojileri alanında Türkiye’nin en köklü katma değerli distribütörlerinden biri olan ve 2015 yıl sonunda Redington Grup’un bir parçası haline gelen LinkPlus, 2021 yıl başı itibarıyla ismini de değiştirerek Redington Türkiye olarak yoluna devam etmektedir. Redington Türkiye, sadece bilişim alanına odaklanmış, global ve köklü bir şirket olarak hem yerel pazardaki hem de dünyadaki bilgi birikimini ve tecrübelerini Türkiye ve Bağımsız Devlet Topluluğu (CIS) bölgesindeki iş ortaklarının ve son kullanıcı firmaların hizmetine sunmaktadır.
Kuruluşundan bu yana önde gelen kurumsal teknolojilerin distribütörlüğünü yapan firma, her geçen gün distribütörlük ağını genişletip, büyüme potansiyelini arttırmıştır. 2016’da Trend Micro ve Splunk, 2017’de Hitachi, Red Hat, Versa Networks, 2018’de MobileIron, PTC, Veritas, 2019’da Tableau, Corelight, 2020’de Okta, Diamanti, 2021’de Supermicro, Ivanti, Kissflow ve Microstrategy ve son olarak bu yılın başında Broadcom, Binalyze, Vast Data distribütörlüklerini bünyesine katarak büyümesine hızla devam etmiştir



Diğer Haberler
TCMB bugün valörlü 2 hafta vadeli 1 milyar euro tutarında döviz karşılığı TL swap ihalesi açtı
TCMB bugün valörlü 2 hafta vadeli 500 milyon dolar tutarında döviz karşılığı TL swap ihalesi açtı
TCMB Pazartesi valörlü 2 hafta vadeli 1 milyar dolar tutarında döviz karşılığı TL swap ihalesi açtı
Merkez Bankası'nca açıklanan rezerv verilerine göre bugün piyasa 162042,1 milyon TL artıda
Merkez Bankası'nca açıklanan verilere göre bankaların serbest depoları toplamı 223249,5 milyon TL
Gazprom, Ukrayna üzerinden Avrupa'ya gaz sevkiyatına devam ediyor, Cuma hacmi 24.2 milyon metreküp
Facebookta Paylaş